25 de maig 2016

Per segon any consecutiu, el claustre de professors de l’Escola de Música de l’Agrupació Musical “La Lírica” de Silla i la Junta Directiva, hem decidit organitzar L'ESCOLA D'ESTIU MUSICAL, enguany amb el nom "LA VOLTA AL MÓN EN 80 NOTES".
L'Escola d'estiu musical és un projecte dirigit a xiquets, xiquetes i joves de Silla, entre 4 i 14 anys, que vulguen aprofitar el temps de vacances gaudint amb la música. No és necessari tindre coneixements musicals previs.
Farem un recorregut didàctic i ben divertit per diferents tipus de música, tenint en compte els seus usos: des de la música que podem fer amb utensilis casolans i amb materials reciclats fins a la música tradicional de l'Àfrica, de la Xina, d'Amèrica i, per descomptat, del nostre poble.
Aquest recorregut es desenvoluparà, bàsicament, a través d'activitats de percussió, cant, creació, expressió corporal i jocs diversos amb un particular toc musical.
L'escola d’estiu es realitzarà del 22 al 30 de juny, de dilluns a divendres, entre les 9 h. i les 13 h., i la matrícula es pot realitzar dimecres i dijous de 18 h. a 20 h. o enviant el Full de matrícula amb el justificant de pagament al nostre correu electrònic (liricadesilla@gmail.com)
Estem segurs de que ho passarem d'allò més bé!
Tot seguit els tríptics amb informació i detalls d'aquest esdeveniment ...