22 de maig 2016

Merescudes van ser les ovacions que la Coral Polifònica de La Lírica va rebre dels espectadors presents en la I Trobada de Cors de Burjassot, celebrada el 21 de maig de 2016 al teatre Tivoli d'aquesta localitat.

Dirigida per José Duce, la Coral va interpretar 'Quin meravellós món", dedicada en record i memòria de Marina Zaragozá, escriptora de la lletra en valencià d'aquesta cançó, i que ens va deixar el passat mes d'abril. 

També s'interpretaren 'Dirait-on', 'Illuxit Nobis Hodie', un 'Ave Maria' compost pel mateix José Duce, el 'Hanacpachap cussicuinin' (un cant religiós en llengua quítxua del Perú) i l'havanera 'A tu lado', on els companys Benito i Encarna ens delectaren ballant dalt l'escenari uns quants compassos d'aquesta peça just abans de començar a cantar-la.

Ací pots escoltar els Audios del concert de la Coral Polifònica.

Les altres corals que actuaren van ser la 'Coral Amics de la Música' de Meliana i la 'Coral Los Silos' de Burjassot. Per a finalitzar el concert, tots els coralistes interpretaren com a cant comú l'himne sud-africà 'Siyahamba'.

El president Jesús Escorihuela i el director José Duce van rebre de mans dels amfitrions una placa commemorativa de l'event, després de què l'alcalde de Burjassot donara les gràcies a tots els participants per la tasca, esforç i dedicació a la música coral.



Tot seguit tingué lloc l'àpat a què ens convidaren els companys de Burjassot.