28 de des. 2007

Juan Salvador Llàcer Celda ha estat el director de la Coral des de l'any 1997 fins agost de 2015.

Naix el 13 de desembre de 1968 a València i és inscrit a Silla, la ciutat natal dels seus pares.

Des de menut ja demostra dots musicals i és acceptat com escolà en l’Escolania de València.

Al llarg dels anys de formació en l’Escolania comença els seus estudis musicals al Conservatori de València, centrant-se en la solfa, piano, violí i tècnica coral.

En 1978, a l’edat de 9 anys, interpreta com a solista La Carxofa de Silla, peça clau en la tradició i costums de Silla. Des de 1978 fins 1981 és el solista designat per a l’esmentat esdeveniment.

En la seua formació musical destaca la figura del seu gran mestre En Francesc Llàcer i Plà, insigne compositor i musicòleg valencià amb qui finalitza els estudis d’harmonia i melodia acompanyada.

Finalitza els seus estudis al Conservatori de València i realitza estudis complementaris sobre direcció coral amb el mestre d’Algemesí En Diego Ramón i Lluch.
En abril de 1997 es fa càrrec de la Coral Polifònica de l’Agrupació Musical “La Lírica” de Silla. Des d’aquest moment ha compaginat la seua labor docent com a professor d’institut amb el repte musical de dirigir una coral de 40 músics de gran qualitat i entusiasme; realitzant la tasca d’afavorir la difusió de la música valenciana.

També s’encarrega de la selecció i preparació final del solista que cada any interpreta La Carxofa de Silla.