12 d’oct. 2017


Dissabte 30 de setembre la Lírica Big Band actuava a Sueca en el marc de de la XIV edició de la Campanya d’Intercanvi de Societats musicals de la CV, i ho feia amb el Cor Echo Vocis d’aqueixa localitat.

Diumenge 1 d'octubre, la Sala d’Audicions de La Lírica acollia el concert de tornada amb la Lírica Big Band com amfitriona. Una vetlada extraordinària amb una doble actuació, el Cor Echo Vocis i la Lírica Big Band. Una brillant exhibició. Sublim la interpretació de The pink panther, de Henry Mancini, amb les veus corals dels de Sueca i la música posada per la banda.

La nostra Big Band, immensa i majestuosa amb un so d’una qualitat que no ens deixa en absolut indiferents, i de regal les dues peces: Muñequita linda, de Maria Grever i Summertime, de George Gershwin, en la veu virtuosa de la nostra solista de capçalera, la nostra benvolguda amiga Eva Romero. Un aval de luxe ! Espectacular !

Veure’ls a dalt de l’escenari és un autèntic privilegi i d’açò va tindre constància el públic assistent que va veure en la nostra banda ànima, fons i convicció.

Enhorabona amics. Kako Rubio, directorJuanba Silla Palazon, Carlos EspinaAbelard Alba CarbonellEnric Martinez MartinezJorge Alós, Bernat Tortosa, Paco Alcaina, José Luis Peris, Antonio López, Vicente Sierra, Josep Bosch, Vicent Tormo, Vicent Marí, Toni Benavent i Juan Ramon Silla.

Coneix la nostra pàgina de Facebook