4 d’abr. 2012


La vesprada del diumenge va ser un èxit per a la música del nostre poble. Una actuació estel·lar, a càrrec de la Banda Simfònica de l’Agrupació Musical la Lírica a la sala d’audicions d’aquesta associació, va tindre un ple absolut de gent que va gaudir del Concert de Primavera.

Andrés Valero-Castells va dirigir el concert amb una mestria i una professionalitat increïble que avala, sens dubte, la seua trajectòria professional en l’àmbit nacional i internacional. L’alcalde de Silla, Serafín Simeón; el regidor de Règim Interior, Carlos Primo, i el regidor de Cultura, Alfonso Benaches, no van voler perdre aquesta actuació i van felicitar tant al mestre Valero com a Jesús Escorihuela, president de la Lírica per l’èxit d’aquesta audició.

Els pròxims concertes seran el dissabte dia 21 d'abril, a les 19.30 hores, a càrrec de la Jove Orquestra Simfònica de La Lírica que també actuarà el pròxim dissabte, dia 28 d'abril, a les 18.30 hores al Teatre Municipal de Titaguas. Per altra banda, el dia 12 de maig, a la Sala Auditori del Palau de les Arts Reina Sofia, actuarà la Banda Simfònica de La Lírica.

Una molt bona ocasió per apropar-se a aquests llocs i poder gaudir de la música que, com sempre, ens obsequien els joves intèrprets de la nostra societat musical.