23 de nov. 2011

Dissabte passat dia 19 de novembre, la Banda Simfònica de l’Agrupació Musical la Lírica, va oferir el seu Concert Extraordinari de Santa Cecília, al qual es van donar cita un nombrós públic que va tindre l'oportunitat d'assistir també al primer concert oficial dels nous músics educands que enguany s'incorporen a l'orquestra i a la banda. Al concert assistiren la regidora de benestar Social, Pilar Bermell, i la regidora de Joventut, Visi Carrión.

Durant l'entreacte es va fer el lliurament dels diplomes acreditatius com a nous membres músics de La Lírica, i se'ls va imposar per part del president de la Societat Musical, Jesús Escorihuela, la insígnia de l'entitat.

Els nous músics van ser Tomás Moltó (tuba), Nacho Díez (tuba), Joan Xavier Ferrer (clarinet), Eric Jordán (saxo), Angel R. Zanón (bombardí), Juan Bautista Silla (bombardí), Abel Sanmartín (saxo), Carmen Martín (violí), Marta Peris (violí), Paula Flores (violí), Miguel Catena (violí), Carlos Romeu (clarinet), Patrícia Valdés (clarinet), Verónica Llácer (flauta travessera), Itziar Fortuny (clarinet), Isaac Fortuny (percussió).

Així també, es feu una menció d'honor als músics Mònica Revert i Conrado Gastaldo, pels seus 25 anys de dedicació a la Societat, tot i imposant-los la insígnia d'or de La Lírica.