19 de nov. 2009


El dijous dia 19 de novembre de 2009 va fer la seua primera actuació la Coral Infantil de l'Agrupació Musical La Lírica de Silla, a la III Trobada de Cors de la nostra localitat.

L'acte, que tingué lloc al poliesportiu municipal, va comptar amb la participació de diferents grups corals i orquestrals del poble, com és el cas d'alguns col.legis de primària, el conservatori professional de música i l'institut de batxillerat.

La Coral Infantil va ser dirigida per Xelo Gonzàlez i acompanyada a la guitarra per Xavier Gomis; hi va interpretar obres conegudes del repertori valencià com ara "Serra Mariola" i d'altres peces.

La Coral Infantil començà les seues activitats en octubre de 2009, un projecte novedós i inèdit al qual la nova Junta Directiva de l'A.M. La Lírica de Silla està donant suport, i va dirigit a xiquets i xiquetes que tenen al voltant d'onze anys, per allò d'aprendre música coral i alhora divertir-se.

És clar que Xelo i Xavi, amb l'ajuda d'Ana Luci Tortajada, component de la Jove Orquestra Simfònica, estan donant tot el seu bon fer musical per què aquesta empresa siga tot un èxit, com així sembla que han començat a demostrar amb les veus tan dolces i afinades que s'escoltaren el dia de l'esmentada trobada de cors.

Des d'ací volem felicitar-los pel seu debut, desitjar-los que s'ho passen molt bé i que gaudeixquen de tot el que la música coral els puga oferir, tant als alumnes com als magnífics professors que tenen.

Enhorabona, endavant i a per totes !