1 de febr. 2017

Carla Sanmartín Ganau, directora de la Coral Polifònica de La Lírica de Silla


Nascuda a València, comença els seus estudis musicals a l'edat de 8 anys en l'escola coral “Pequeños Cantores de València”, en la qual roman 10 anys. Als 12 anys comença els seus estudis de piano en el Conservatori Professional de Música de València i als 20 els estudis de cant en el mateix Conservatori. 

En 2011 finalitza el Grau Superior de Direcció Coral en el Conservatori Superior de Música de València, realitzant l'últim curs de carrera en la Franz Liszt Academy de Budapest amb Eva Kollar. Posseeix el Diploma Universitari en Tractament i Recuperació de la Música Sacra Valenciana i dos anys de Formació de Professorat del Mètode Willems, cursats a Madrid durant els anys 2008 i 2009. 

Ha dirigit diverses corals, com el Cor de la Societat Musical Primitiva de Llíria, la Coral infantil Puresa de María del Grau i la Coral infantil dels Escolapis de Micer Mascó de València. Ha treballat com a pianista en diverses capelles i actualment és directora del Cor masculí Farineli, la Coral Polifònica Scholapiarum cantores i la Coral Polifònica de la Lírica de Silla.