10 de març 2008

Naix a València en 1984. Inicia els seus estudis musicals com a clarinetista als 8 anys i, en 1998, els de cant al Conservatori Municipal de Silla amb la professora Susana Melià, alternant-los amb els d'Enginyeria Forestal a la Universitat Politècnica de València.

Finalitza el Grau Mitjà en el Conservatori Professional de Música de València amb la professora Ruth Revert, obtenint el premi extraordinari de final de grau.
.
En 2006 guanya el primer premi de la Beca de Cant “Montserrat Caballé - Bernabé Martí” patrocinada per Ibercaja. En 2007 guanya el 3r premi i el premi a “la veu amb més esdevenidor” en el concurs internacional “Ciudad de Logroño”. En 2007, guanya el 4t Premi en el Concurs Internacional de Cant “Manuel Ausensi”.

Realitza cursos de perfeccionament de cant amb Ana Luisa Chova (Catedràtica del Conservatori Superior de Música de València), i amb qui actualment cursa 1r de Grau superior, amb Enedina Lloris, Wolfram Rieger, Ana María Sánchez, i de repertori amb Miguel Zanetti, Alejandro Zabala, Rubén Fernández Aguirre, Fernando Taberner i J.A Álvarez Parell.
Actualment ha realitzat el “Opera Studio” de Roma amb Renata Scotto, Ana Vandi i Cesare Scarton.

Com a solista realitza diversos recitals en diferents sales de la Comunitat Valenciana on interpreta diferents gèneres (sarsuela, òpera, oratori i música barroca, musical, cançó espanyola…). Participa en el cicle de jóves cantants en el Palau de la Música de València, Festival Enclave de Cartagena, recital per a l'Associació Amics de l'Opera de Madrid. Interpreta el paper de Dido en l'òpera Dido i Enees, d'Henry Purcell, el paper principal de L'Alegria de l'Horta de Federico Chueca i canta com a solista en la Missa de la Coronació i el Rèquiem de W.A.Mozart.

Col·labora amb el Cor de la Generalitat Valenciana, amb el que ha participat en diferents muntatges, entre ells els concerts d'inauguració del Palau dels Arts “Reina Sofia” de València sota la direcció de Lorin Maazel i Zubin Metha. En la segona temporada de l'òpera valenciana, ha intervingut en l'obra Don Carlo, de Verdi, interpretant a Tebaldo.